click me
click or press space

Blog lezenCategory: Restaurants voor beginners

May 8, 2021    by  ‣  0 comments

RESTAURANTTIPS VOOR BRGINERSVan de industrieën waarin je zou kunnen springen om hun stempel op de wereld te drukken, zijn er maar weinig die sterker zijn dan de restaurantbusiness. Conventionele wijsheid richt zich op het vermeende mislukkingspercentage van nieuwe restaurants, maar recentere studies suggereren dat restaurants ongeveer even vaak falen als andere servicegerichte bedrijven.

Het succes van een restaurant is meer afhankelijk van hoe klanten genieten van hun eetervaringen en de toestand van de economie. Elk restaurant heeft de kracht om te slagen, maar weinig restauranteigenaren weten wat er nodig is om hun bedrijf verder te brengen dan het schip drijvend te houden.

Er duiken voortdurend nieuwe restaurants op en de concurrentie is hevig in bijna alle uithoeken van de wereld. Het handhaven van de status quo en het ontbreken van de drive om voorop te blijven lopen, is echter een doodsteek voor elk restaurant.

Als er één ding is dat elke restauranteigenaar ter harte moet nemen bij het runnen van een sterk bedrijf, dan is het wel het idee van consistentie. Het maakt niet uit of je een charmante vette lepel bent op een landweggetje of de populairste nieuwe bistro in het hart van New York City, consistentie zal uiteindelijk je succes in de loop van de tijd bepalen.

1714 schiedam
« »