click me
click or press space

Blog lezenCategory: gids om voorverpakking te beheren

June 7, 2021    by  ‣  0 comments

EEN STAPSGEWIJZE HANDLEIDING VOOR HET BEHEER VAN VOORVERPAKKINGENStap 1. Overleg met insolventie- of turnaround-professionals die gekwalificeerd zijn om een ​​pre pack-administratie te doen: Het gegeven advies moet grondig zijn en schriftelijk worden gepresenteerd aan het bestuur, en mogelijk de bank.

Stap 2. Stel het businessplan op voor het nieuwe bedrijf dat zal worden opgericht als onderdeel van de pre pack-administratie: Als het plan is om het bedrijf (niet het bedrijf) te verkopen aan een ‘newco’, dan moet er een plan worden opgesteld Dit moet gedetailleerde winst- en verliesprognoses, cashflowprognoses en balansprognoses bevatten.

Stap 3. Los eventuele nalevingskwesties op – Regels voor het beheer van voorverpakkingen: Volgens de richtlijnen van insolventiefunctionarissen moet de IP het bedrijf op de markt brengen. Dit vereist vaak het sturen van verkoopmemo’s naar een database met potentiële kopers, het plaatsen van een advertentie op hun website en / of een lokale of landelijke krant.

Stap 4 – Financiering van de acquisitie: U heeft financiering nodig om de acquisitie van de activa en het bedrijf te financieren.

Stap 5 – Start de verkoop van de pre-pack: ervan uitgaande dat u de financiering heeft opgehaald, de voorgestelde administrateur heeft voldaan aan hun naleving en het bestuur van de ‘newco’ de overname kan financieren, kunt u beginnen.

VDG boekhouder Vlaardingen
« »