photowalksinkaart.nl meer dan een kaart?

Schermafbeelding 2014-01-29 om 09.07.18

Tot op heden is onze website alleen nog maar gebruikt voor het aanbieden van photowalks, workshops en fotoclubs welke op de kaart staan. Voor deze drie is de kaart een mooie uitkomst om zo de photowalks, workshop of fotoclub bij jou in de buurt te zoeken.

De kaart is al flink gevuld, met workshops en fotoclubs, en met de bezoekers aantallen gaat het ook nog steeds goed. Jammer genoeg staan er nog niet heel veel photowalks op, we hopen dat dit nog wel gaat komen. Maar naast de kaart kunnen wij natuurlijk meer bieden! Op de website hebben wij een blog waar we ervaringen en verhalen delen van verschillende mensen. Zo zouden wij ons kunnen voorstellen dat jullie meer exposure zouden willen geven aan bijvoorbeeld een expositie, evenement, acties, enz.

Zo hebben wij al diverse leuke verhalen op onze site staan:
Hij was mijn stok achter de deur…
Samen fotograferen op mooie plekken
“Wat bleek nou, hij was morgen al…”
Een fenomeen overgewaaid uit de US
Photowalk werkt drempel verlagend
Samen fotograferen is elkaar inspireren
Leerzaam op verschillende vlakken

Heb je altijd al eens een blog willen plaatsen over jou ervaringen in de fotografie? Ga je exposeren en wil je dat kenbaar maken alleen heb je er geen podium voor? Ben je een evenement aan het organiseren en wil je dat melden aan iedere fotografie liefhebber? Wij kunnen het zo gek niet bedenken eigenlijk!

Denk jij dat we wat voor elkaar kunnen betekenen hierin? Neem dan contact met ons op!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *