Twee maanden photowalksinkaart.nl

2maandenphotowalks

Inmiddels is het twee maanden geleden toen photowalksinkaart.nl op 11 oktober 2013 live is gegaan. Terugkijkend naar deze korte periode kan ik alleen maar tevreden zijn. Daar willen we dus even bij stil staan en daarom hier even een paar leuke feitjes op een rij:

 • Meer dan 12.000 views
 • De kaart is goed gevuld
 • Zeeland en Limburg zijn nog leeg
 • Belgische fotoclub staat ook op de kaart
 • Vele complimentjes over het initiatief

Naast deze leuke feiten is er na de start ook het één en ander veranderd op de website, dit mede dankzij de feedback doe we van jullie hebben gekregen! Ook hebben we een plekje gegeven voor de mensen die ons geholpen hebben om deze website te verspreiden bij een groter publiek, deze vind je rechts onderaan de pagina. Alle andere die de website verspreid hebben bij deze natuurlijk ook bedankt!

Wij zijn altijd opzoek naar personen, websites, instanties die ons willen helpen om photowalksinkaart.nl bij een groter publiek te brengen. Dus ken jij iemand, of kan jij ons helpen? Neem dan contact met ons op!

2 comments on “Twee maanden photowalksinkaart.nl”

 1. Leo Verhoeff Beantwoorden

  Hartstikke goed!
  Wat wel opvalt is dat er veel clubs en workshops gemeld worden en heel weinig walks. Ik heb daar op zichzelf niks op tegen (vind het zelfs wel leuk om te zien wat er allemaal op fotogebied gebeurt), maar de oorspronkelijke opzet (zie ook de naam) dreigt een beetje onder te sneeuwen onder de groen en gele pins.
  Ik hoop voor fotominnend Nederland en België dus dat dit mooie initiatief uiteindelijk ook meer walks gaat opleveren.
  Groeten van een medewalker.

  • Robbie Veldwijk

   Het is inderdaad op dit moment nog zo dat er vooral veel fotoclubs op de kaart staan. Dit heeft 2 oorzaken de eerste is dat deze makkelijker zijn te benaderen en de tweede is dat deze voor een onbepaalde tijd er staan. De workshops en photowalks verdwijnen nadat ze zijn geweest. Als jij enig idee hebt om de photowalkers beter te bereiken dan hoor ik dat graag.
   Groeten Robbie

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *