Photowalk werkt drempel verlagend

Apeldoorns Kanaal - Robbie Veldwijk

De laatste dagen is er al flink wat water uit de lucht komen vallen, zo ook afgelopen vrijdag. Met mijn fotoclub zouden we langs het kanaal in Apeldoorn een photowalk houden. Halverwege de dag begon men te twijfelen wel of niet te gaan aangezien het zou blijven regenen die avond. Na een paar afmeldingen en wat speculaties onderling was het dan 19.00 en was ik op de afgesproken locatie.

Ondanks het weer en vooruitzicht voor de rest van de avond ben ik zelf ook gaan fotograferen ondanks dat ik de bui al zag hangen. De reden hiervan is de groepsdruk, ik had deze photowalk georganiseerd dus moest van mijzelf daar staan. Toen ik aan kwam lopen zag ik al een groepje mensen staan, met in de ene hand een camera en de andere een paraplu. Dat waren de andere fotografen die zich in hadden ingeschreven op de photowalk van deze avond.

In totaal hebben we met zijn 10en de photowalk gelopen en hebben we ondanks het weer mooie foto’s gemaakt van het Apeldoorns kanaal. Tijdens de wandeling heb ik sommige fotografen gevraagd wat de reden was dat ze ondanks het weer toch zijn gekomen. Het antwoord was eigenlijk bij iedereen, inclusief mijzelf, hetzelfde; de photowalk werkt drempel verlagend!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *