Samen fotograferen is elkaar inspireren

RST_wwpw2013-muiden_131005-23

Fotograferen is leuk, vaak doen we dat alleen of met zijn tweeën maar soms wil je net wat meer en daarom bestaan er photowalks. Met een photowalk ga je met een groep op stap om samen te fotograferen, samen fotograferen is elkaar inspireren, leren van elkaar maar vooral gezellig bezig te zijn met de fotografie hobby.

Toen ik drie en een half jaar geleden begon met fotograferen wist ik helemaal niets, en mede door deze photowalks van bijv 055Photowalks of tijdens een World wide photowalk heb ik ontzettend veel geleerd. Bovendien heb ik tijdens deze walks heel veel leuke mensen leren kennen en met een groot deel van deze mensen heb ik dagelijks contact via bijv facebook of twitter.

Mede door de feedback op je foto’s blijf je leren, blijf je geïnspireerd en kun je zelf ook inspireren. Geregeld na een photowalk is het nog even gezellig napraten in een cafe of op een terras.

Kortom ik raad iedereen die van fotograferen houd aan om eens mee te gaan met een photowalk in de buurt. Ik zou zeggen veel plezier en wellicht tot ziens op een photowalk.

Robert Stienstra

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *