Leerzaam op verschillende vlakken

Kootwijk Adriaan Holsappel

Afgelopen zomer heb ik voor het  eerst meegedaan met een photowalk. Eerst wel even spannend om wildvreemde mensen te ontmoeten op een afgesproken plek. Maar erg leuk dat zo’n groepje van beginner tot prof, die dezelfde passie delen, bij elkaar komt.

Er ontstonden tijdens de walk wat groepjes. Helemaal niet erg maar ik had zelf het idee dat ik wel wat kennis ook met de anderen wilde delen. Met de 2 personen waar ik mee op trok deelden we nuttige informatie. Ik ben zelfs met  1 van de deelnemers een week later weer terug geweest op de plek en zo ontstond er een soort van “fotomaatjesvriendschap”.

Ik vond het zo positief dat ik inmiddels zelf photowalks organiseer in het Vechtdal. Het is erg leuk om met onbekende eensgezinde af te spreken om samen foto’s te maken. Iedereen is er wel enthousiast en positief over. Ook is het erg leerzaam om elkaar achteraf op de op Facebook geposte foto’s opbouwende kritiek te geven.

Ervaar het zelf maar eens. Meld je aan ook al twijfel over je eigen kunnen.

Ik vind het erg leerzaam op persoonlijk en fotografisch vlak.

A.Holsappel

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *